NieuwAmstel

In opdracht van Amstelkwartier CV realiseert Kondor Wessels Amsterdam een appartementencomplex aan de
Amstelvlietstraat in Amsterdam. De locatie is ook bekend als “ Blok 4c ”.

 

 

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Amstelkwartier CV
Architect
Van den Oever, Zaaijer & Partners Architecten
Constructeur
Theo Wulffraat & Partners BV
Omvang
39 appartementen met half verdiepte parkeergarage
Periode uitvoering
start bouw: januari 2016
Oplevering
-
Projectcategorieën

Het appartementencomplex bevat 39 woningen op 6 bouwlagen. De begane grond ligt niet direct op straatniveau in verband met de half verdiepte parkeergarage. De koopappartementen variëren tussen de 104 en 184 m2 en hebben 4 of 5 kamers. Er is keuze uit verschillende typen: dubbele beneden huizen, maisonnettes, appartementen en op de bovenste verdiepingen 4 penthouses. Elke woning heeft een riante buitenruimte, gelegen op het zuidwesten.

 

De 39 koopappartementen zijn verkocht en de bouw is volop aan de gang. Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via Facebook.com/Nieuw.Amstel.

  

Globale Opbouw:

Het gebouw word gefundeerd met vibro palen waar een in het werk gestorte casco op wordt gerealiseerd (wanden breedplaat). De gevels worden voorzien van metselwerk met houten kozijnen. Achterzijde van het gebouw kenmerkt zich door veel balkons, zowel inwendig als uitwendig.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

  • Contact

  • Kondor Wessels Amsterdam bv
    Naritaweg 142, 1043CA Amsterdam
    Postbus 58002, 1040HA Amsterdam
    T +31 20 851 18 00
    F +31 20 851 18 01

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.