Nieuwbouw 36 woningen SpaarneBuiten fase 2

De 36 woningen van deze tweede fase bestaan uit 5 passiefwoningen en 31 eengezinswoningen. Alle woningen hebben een historische en parmantige uitstraling maar een geheel eigen sfeer. De woningen zijn gesitueerd rondom een vriendelijk en groen hofje met diverse parkeer- en speelplekken. De huizen worden stuk voor stuk gekenmerkt door een hoogwaardige, afwisselende architectuur. Verspringende gevels, afwisselende raampartijen en een variëteit in dakranden en gevelstenen.

 

Net als in de vorige fase zijn de woningen ontworpen door 4D Architecten uit Enter.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
SpaarneBuiten VOF
Bouwdirectie
VolkerWessels Vastgoed
Architect
4D Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Omvang
31 VolkerWessels Pluswoningen en 5 passiefwoningen
Periode uitvoering
medio september 2015 t/m medio 2016
Projectcategorieën

SpaarneBuiten

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, ligt het woongebied SpaarneBuiten. De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak.

 

In SpaarneBuiten is het heerlijk wonen in een waterrijke, landelijke omgeving en toch bent u binnen tien minuten in Haarlem. Met een afwisselend woningaanbod en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils. Na het succes en de realisatie van de eerste 77 woningen (fase 1) is ook de verkoop van fase 2 succesvol verlopen, alle woningen zijn inmiddels verkocht.

 

Voor meer informatie over het project SpaarneBuiten of het woningaanbod kijk op www.spaarnebuiten.nl

Of neem contact op met Oolders Omaco Makelaars te Haarlem, telefoon 023 52 55 266.

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
  • Contact

  • Kondor Wessels Amsterdam bv
    Naritaweg 142, 1043CA Amsterdam
    Postbus 58002, 1040HA Amsterdam
    T +31 20 851 18 00
    F +31 20 851 18 01

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.