Renovatie / uitbreiding Daalwijk

Het project is een renovatie project van de Daalwijkflat te Amsterdam ZO. De appartementen van blok B zijn reeds gerenoveerd. De overige units worden omgebouwd naar studenten app. incl. een nieuwe entree met lift en trappenhuis. Verder worden de trappenhuizen, liften, galerijen en balkons compleet gerenoveerd cq vernieuwd. Op de begane grond en eerste verdieping worden bedrijfsruimtes, een kinderdagverblijf, naschoolse opvang en bergingen gerealiseerd.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Rochdale - Delta Forte
Architect
Rappange & Partners Architecten
Constructeur
Adviesbureau Strackee
Omvang
Blok A: ca. 8.450 m² bvo en Blok B: ca. 14.200 m² bvo
Periode uitvoering
Augustus 2010 t/m januari 2012
Oplevering
begin 2012
Contact
Projectcategorieën

Blok A: Ombouw tot 230 studentenwoningen inclusief nieuwbouw entree met liften.
Blok B: Uitpandige renovatie 110 appartementen en inpandige ombouw tot kinderdagverblijf, naschoolse opvang en commerciële ruimten.

In blok A is asbest aangetroffen in o.a. de studentenwoningen en in de plint. Te denken hierbij aan asbesthoudende lijm onder het zeil alsmede asbesthoudende buisventilatie in de badkamers in de woningen. Op de galerijen is het asbesthoudende glaskit verwijderd rond de gevelpanelen. Dit is voorafgaand aan de renovatiewerkzaamheden verwijderd.

Meer weten over dit project?

Contact Kondor Wessels Amsterdam »

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

  • Contact

  • Kondor Wessels Amsterdam bv
    Naritaweg 142, 1043CA Amsterdam
    Postbus 58002, 1040HA Amsterdam
    T +31 20 851 18 00
    F +31 20 851 18 01

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.