icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 februari 2018

Onderaannemersmiddag om samenwerking aan te scherpen

‘Samenkomen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes.’

Onderaannemersdag

AMSTERDAM - Een uitspraak van Henry Ford aan het begin van de twintigste eeuw. En nog altijd actueel. Op 6 februari 2018 organiseerden wij een onderaannemersmiddag. Het doel ervan was om elkaar te informeren: welke projecten lopen er allemaal, hoe verloopt de samenwerking en wat kan er beter. Om uiteindelijk samen succesvol te zijn en te blijven. 

De aanwezige bouwprofessionals, zo’n 45 afkomstig van ca. 20 bedrijven, zijn niet zomaar preferred suppliers. Dit zijn de partijen die zijn geselecteerd omdat ze kwaliteit leveren en omdat de afspraken die er worden gemaakt worden nagekomen. De presentatie werd gegeven door Otto van der Pluijm en William Hollander. 

 

 

 

 

 

Onderaannemersdag

Het was de eerste keer dat Kondor Wessels Amsterdam deze middag organiseerde. Aan bod kwamen onder andere de onderwerpen LEAN-planning en veiligheid. Zoveel mensen, zoveel meningen. Het was goed om te horen hoe deze onderwerpen leven bij onze onderaannemers en waar in het proces we onszelf kunnen verbeteren.


We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst. De interactie die tijdens en na de bijeenkomst ontstond, maakt dat we elkaar beter leren kennen en uiteindelijk succesvol mooie projecten opleveren. Volgend jaar weer zo’n meeting met nog meer interactie!

Onderaannemersdag