icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 augustus 2017

Bouw volgende fasen SpaarneBuiten van start

SPAARNDAM - Onder grote belangstelling van onder andere de kopers heeft wethouder Raymond van Haeften van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude een warmtepomp-unit geplaatst in één van de toekomstige woningen in SpaarneBuiten. De handeling vond plaats in één van de 23 MorgenWonen woningen. In één dag wordt één woning volledig op de bouwplaats geassembleerd. Tevens is met deze feestelijke handeling aandacht gegeven aan de reeds gestarte bouw van 9 appartementen in gebouw Heemraad, 9 appartementen in gebouw Ingeland en de binnenkort in aanbouw te nemen 9 appartementen in gebouw Gemaal alsmede een tweede serie van 4 kadewoningen aan het Spaarne. SpaarneBuiten is een ontwikkeling van SpaarneBuiten VOF, een samenwerkingsverband van VolkerWessels Vastgoed en KondorWessels Vastgoed en wordt gerealiseerd door Kondor Wessels Amsterdam (allen VolkerWessels ondernemingen).

test

De 23 MorgenWonen zijn eengezinswoningen ondergebracht in 3 bouwblokken met een prijs variërend van € 279.900 von tot € 349.900 von. Alle woningen hebben een historische en parmantige uitstraling en zijn afwisselend voorzien van dwarskappen, dakkapellen, puntgevels, dakramen. Verder zijn de woningen all-electric en Nul op de Meter(NOM).

De totaal 27 appartementen Heemraad, Ingeland en Gemaal hebben allen een gebruiksoppervlak van 103 m². Gebouw Heemraad en Gemaal hebben een geweldig uitzicht over het Spaarne terwijl gebouw Ingeland uitkijkt over de ‘groene long’ in het plan SpaarneBuiten. De prijzen variëren van € 269.000 von tot € 329.000 von. Deze appartementen hebben een industriële uitstraling en worden uitgevoerd in een robuuste donkerkleurige steen.

 

De MorgenWonen woningen zijn ontworpen door 4D Architecten uit Enter, de drie appartementengebouwen door INBO uit Amsterdam en de 4 kadewoningen door Min2 Bouwkunst B.V.uit Bergen.

SpaarneBuiten

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, ligt het woongebied SpaarneBuiten. De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht. SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak.

 

In SpaarneBuiten is het heerlijk wonen in een waterrijke, landelijke omgeving en toch ben je binnen tien minuten in Haarlem. Met een afwisselend woningaanbod en een prachtige ligging biedt deze woonwijk voor elk wat wils.

 

Voor meer informatie over het project SpaarneBuiten of het woningaanbod kijk op www.spaarnebuiten.nl

Of neem contact op met Oolders Omaco Makelaars te Haarlem, telefoon 023 52 55 266.