icon-arrow-right
Home PlusWonen

PlusWonen

PlusWonen is een concept van Koninklijke VolkerWessels. De veelal regionaal opererende VolkerWessels-ondernemingen kunnen de woningen volgens het PlusWonen-concept aanbieden met de maatwerkservice van een kleine organisatie. Tegelijk profiteren zij van de expertise van het grote concern en de ervaring van hun collega's. Jaarlijks worden er circa 700 woningen met het concept gerealiseerd.

PlusWonen logo

Mooie ontwikkelingen

Met PlusWonen heeft VolkerWessels een uniek concept om de uitdagingen in de bouw aan te gaan. Uniek, omdat het met al zijn veelzijdigheid in staat is maatwerkoplossingen te bieden bij tal van vragen omtrent uitleglocaties, binnenstedelijke ontwikkelingen, grote series, kleine aantallen, starters, doorstromers, senioren.
Appartementen, rijwoningen, vrijstaande villa's. Klassiek of zeer eigentijds. De ontwerp-, toepassings- en duurzaamheidsmogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Voor ieder stedenbouwkundig plan heeft PlusWonen een pasklaar antwoord. Een antwoord waarin altijd betaalbaarheid, leefbaarheid en duurzaamheid doorklinken.

PlusWonen is een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Maar wat minstens zo belangrijk is: PlusWonen is ook een duurzame manier van bouwen. Standaard presteren woningen volgens het PlusWonen-concept 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven EPC-norm. Maar een EPC van 0 is ook mogelijk binnen PlusWonen. Ook wat dat betreft is PlusWonen dus een slim bouwconcept. Voor VolkerWessels gaat duurzaamheid echter verder dan de EPC-norm.

Het maakt integraal onderdeel uit van het PlusWonen-concept. Dit komt naar voren door keuzes die gemaakt worden op het gebied van onder andere duurzaam materiaalgebruik, duurzaam samenwerken en duurzaam grondstoffenbeheer.

Pluswonen
+