icon-arrow-right
HomeOver ons

Over ons

Kondor Wessels Amsterdam: wij zijn specialist in binnenstedelijk bouwen. Hoe minder ruimte we hebben voor ons werk, hoe beter. Met ruim 80 collega’s werken we aan projecten waar we trots op zijn. Het renoveren van een 5 sterrenhotel in het centrum van Amsterdam tot aan het bouwen van de winkels op Amsterdam Centraal. Terwijl om ons heen het gewone leven doorgaat, werken wij aan de stad.

We werken in Amsterdam en op z’n Amsterdams: eerlijk, direct en flexibel. Onze aanpak is niet in beton gegoten en we bewegen mee met de waan van de dag. Zonder dat we planning, budget en de belangen van de omgeving uit het oog verliezen. Zo weten onze opdrachtgevers altijd wat ze aan ons hebben en wat ze van ons mogen verwachten.

We zijn onderdeel van Koninklijke VolkerWessels. Dat betekent dat we onderdeel zijn van een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. Samen ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren we. De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Alle onderdelen werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

+