icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over ons

Kondor Wessels Amsterdam is een binnenstedelijke bouwer met als werkgebied Groot-Amsterdam. Met ruim 100 jaar ervaring in complexe binnenstedelijke bouwprojecten zijn we een bewezen betrouwbare bouwpartner voor onze opdrachtgevers en een goede buur voor omwonenden. Kondor Wessels Amsterdam is onderdeel van bouwconcern VolkerWessels.

Afbouw Poortvrije Passages, IJhal, IJgebouw Amsterdam Centraal 7
Amsterdam Centraal

De binnenstedelijke bouwer

Als Amsterdamse aannemer weten wij als geen ander wat binnenstedelijk bouwen inhoudt. Al onze projecten werken volgens de gedragscode van Bewuste Bouwers. Niet voor niets is een van onze bouwplaatsen uitgeroepen tot Best Presterende Bouwplaats van 2021. Daarnaast kregen we ook de Best Practice Publieksprijs. Wij zetten ons in om zo min mogelijk hinder en overlast te veroorzaken voor de omgeving en hebben oog voor mens en milieu tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden.

KWA-Over-Ons-Oplossingsgericht-02.jpg

Oplossingsgericht

Als ervaren bouwonderneming zijn we sterk in oplossingsgericht denken. Dit maakt ons een betrouwbare bouwteampartner.

Kondor Wessels Amsterdam denkt allang niet meer als een traditionele bestek-aannemer, wij zoeken samen met onze opdrachtgevers naar oplossingen. Elke dag staat een ervaren team van projectmanagers en projectleiders klaar om samen met opdrachtgevers projecten te realiseren, groot en klein.

'Ontzorgen van onze klanten is onze grootste kracht'
Kondor-Wessels-Amsterdam-Rerestauratiewerkzaamheden-Centraal-Station-02.jpg

Klantgericht

Klantgericht handelen is werken met maar één belang in je achterhoofd: het belang van de klant. Een tevreden klant maakt het werken zoveel leuker. Wij behandelen opdrachtgevers zoals wij zelf behandeld willen worden.

Bouwpartners

Kondor Wessels Amsterdam werkt voor de kritisch onderdelen van het bouwproces met een vaste groep bouwpartners. Door de intensieve samenwerking zijn wij goed op elkaar ingespeeld op processen, kwaliteit, planning en veiligheid. Jaarlijks houden wij een bouwpartnersdag. We gaan met  elkaar in gesprek om kennis te delen en van elkaar te leren. Deze intensieve samenwerkingen vergroten de leveringsbetrouwbaarheid in periodes van schaarste.

0046-003_Logo_RGB 3cm.jpg

Visie VolkerWessels

We zijn onderdeel van Koninklijke VolkerWessels. Dat betekent dat we onderdeel zijn van een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. Samen ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren we. De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen.

Alle onderdelen werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

VolkerWessels