icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Werkwijze

KWA-Werkwijze-veiligheid.jpg

Veiligheid

Als trede 4 gecertificeerd bedrijf op de Safety Culture Ladder zijn wij proactief bezig met veiligheid in alle fases van ons proces. Veiligheid is binnen Kondor Wessels Amsterdam een vast onderdeel in alles wat wij doen én een vast onderdeel op de agenda van ieder overleg. Ons uitgangspunt: is ‘’We werken veilig of we werken niet’’.

Wil je meer weten hoe wij veiligheid hebben georganiseerd binnen onze onderneming? Download dan de app KWA veiligheid. Deze app is voor iedereen vrij toegankelijk.

KWA-Werkzijze-Compliance.jpg

Compliance

Kondor Wessels Amsterdam heeft een pragmatisch output gestuurd managementsysteem waarmee wordt voldaan aan geldende wet- en regelgeving. De uniforme werkwijze is geborgd in documenten en formulieren en de kennis van de medewerkers. Belangrijke documenten zijn het gegevensbehoefte- en werkvoorbereidingsschema, de inkoopplanning, de checklist Wet- en regelgeving, het keuringsplan en keuringsformulieren. Het managementsysteem is ISO 9001 gecertificeerd.

Wonderwoods-e1542642009349(1).jpg

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Om bij te dragen aan het milieu heeft Kondor Wessels Amsterdam binnen de bedrijfsvoering doelstellingen ten aanzien van energiegebruik, leaseauto’s, afvalscheiding en transportbewegingen. In bouwteams denken wij mee over duurzame alternatieven,  zoals hergebruik van oude materialen, duurzame installaties en luchtdicht bouwen.  Op projectniveau wordt binnen de financiële kaders het toepassen van duurzame bouwmaterialen, productiemethodes en logistiek gestimuleerd. Wij zijn ISO 14001, CO2-prestatieladder trede 4, FSC en PEFC gecertificeerd.

bim-web-1.jpg

BIM

Kondor Wessels Amsterdam heeft volop ingezet op BIM (Bouw Informatiemodel). Als bouwteampartner treden wij al in een vroeg stadium in overleg met de ontwerpende partijen om een zo soepel mogelijke overgang te krijgen van ontwerp naar engineering. Om een nog beter inzicht te krijgen in de bouwmethodiek en eventuele knelpunten, plannen we al onze nieuwe werken tegenwoordig ook in 4D. Lastige details kunnen nu nog beter worden geanalyseerd door deze te printen met onze 3D-printer.

Met een aantal van onze BIM-specialisten zijn we de mogelijkheden van nieuwe innovaties  aan het verkennen. Een daarvan is bouwplaats-capturing. waarbij camerabeelden met het tekenwerk wordt vergeleken. We werken er naar toe om dit in de toekomst zelfs te vergelijken met het 4D- model.

Geïnteresseerd? neem contact met ons op