icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Meerval 99 t/m 143 te Schagen

23 woningen Nes Noord PG B4 Schagen

Kondor Wessels Amsterdam heeft in opdracht van Volker Wessels Vastgoed de nieuwbouw van 11 grondgebonden woningen en 12 appartementen aan de Meerval in Schagen gerealiseerd.

Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Bouwdirectie
VolkerWessels Vastgoed
Architect
Steenhuis Bukman Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Omvang
Totaal eengezinswoningen: 962 m², totaal appartementen: 883 m²
Periode uitvoering
ca. 3 maanden, start 20-11-2014, oplevering 12-03-2015

Het project omvat de realisatie van de nieuwbouw totaal 23 woningen. Zowel de woningen als de appartementen vallen binnen het Plus Wonen concept van Volker Wessels. De woningen worden geheel compleet aangeboden. Een belangrijk onderdeel van het concept is het verticaal bouwen en het snel creëren van een glas en waterdicht casco. Door middel van prefabricage wordt dit gerealiseerd. Met het verticaal bouwen heeft de start van de afbouw aanzienlijk vroeger laten plaats vinden. De aangegeven 23 woningen zijn dan ook na 12-werkweken aan de kopers opgeleverd.