icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kadewoningen en haventoren Dijkgraaf, fase 4

Recht tegenover het oude centrum van Spaarndam, aan de overkant van het Spaarne, ligt het woongebied SpaarneBuiten. De aangename mix van water en groen maakt de locatie tot één uit duizenden. Zowel het Hollandse weidegebied als het water van het Spaarne en de Mooie Nel geven elk jaargetijde weer een adembenemend uitzicht.

Opdrachtgever
SpaarneBuiten VOF
Architect
Kadewoningen: Min2 bouw-kunst, haventoren: Van Egmond totaal architectuur
Constructeur
Van Rossum Raadgevende Ingenieurs
Omvang
8 kadewoningen, 150 m2 per woning; haventoren Dijkgraaf 1000 m2, 6 XXL-appartementen en 12 parkeerplaatsen
Periode uitvoering
12 maanden
Oplevering
4 kadewoningen februari 2018; 4 kadewoningen september 2018; haventoren Dijkgraaf december 2017
11383 SpaarneBuiten2.jpg

Stedelijk en groen

SpaarneBuiten biedt een zee van rust en ruimte terwijl aantrekkelijke steden en recreatiegebieden in de directe omgeving zorgen voor ontspanning en vermaak. In dit groene en waterrijke gebied bouwen we mee aan een succesvol woonproject.

Kondor-Wessels-Amsterdam-kadewoningen-en-Haventoren-Dijkgraaf-01.jpg

We realiseren 8 vrijstaande kadewoningen, elk met een tuin én eigen aanlegsteiger. De oplevering van de eerste vier woningen vindt plaats eind 2017/ begin 2018. De bouw van de overige 4 kadewoningen start in 2018 en naar verwachting leveren we die in hetzelfde jaar op.