icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rustenburgerstraat 140 Amsterdam

Nieuwbouw Rustenburgerstraat 140 Amsterdam

Kondor Wessels Amsterdam realiseert in opdracht van Tripartitio 14 appartementen in de amsterdamse pijp. Het kavel is gelegen tussen de Rustenburgerstraat en de Kuipersstraat.

Opdrachtgever
Tripartitio b.v.
Bouwdirectie
Jan Hopman
Architect
Buro Elbers + Peter Fuijt & Partner V.O.F.
Constructeur
Snetselaar b.v.
Omvang
14 appartementen
Periode uitvoering
15 maanden inclusief sloop en sanering
Oplevering
ca. mei 2017

Vanuit de Kuipersstraat zijn er 2 grondgebonden woningen bereikbaar. Vanuit de Rustenburgerstraat zijn er 10 woningen via de hoofdentree deur bereikbaar en nog één grondgebonden woning. De bovenste woningen aan de Rustenburgerstraat bestaan uit twee woonlagen en een dakterras. De bovenste woning aan de Kuipersstraat heeft ook een dakterras.

Verder zal het werk als volgt worden uitgevoerd. Het heiwerk zal d.m.v. in de grond gevormde palen worden uitgevoerd, waarna er in het werk gestorte funderingsbalken met een geïsoleerde betonvloer aangebracht worden. Vanaf de begane grondvloer zullen er kalkzandsteenwanden, stalen kolommen en betonwanden worden aangebracht. De verdiepingsvloer worden d.m.v. breedplaatvloeren uitgevoerd inclusief stalen liggers.

Het dak wordt grotendeels plat uitgevoerd en v.v. bitumen. Een ander deel van het dak zal dmv schuin aangebrachte dakplaten uitgevoerd worden en wordt voorzien van een zinken roevendak. De gevel bestaat uit metselwerk, voegwerk en divers spekbanden.

De afbouw start met een zwevende dekvloer voorzien van vloerverwarming, waarop gipswanden komen. Verder komen er houten kozijnen met stompe deuren in de woning en worden de woningen voorzien van stuc en sauswerk tegen de wanden en plafonds. Tegelwerk en sanitair in de badkamer en toiletten.