icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Werken bij

Bij Kondor Wessels Amsterdam hebben we het vertrouwen dat in een omgeving waar werkplezier, zelfontplooiing en het nemen van verantwoordelijkheid wordt gefaciliteerd en gestimuleerd, goed resultaat een logisch gevolg is.

directie-(13).jpg
“De manier om goed werk te leveren, is te houden van wat je doet’’
KWA-Werken-bij-werkpmgeving.jpg

Werkomgeving

Kondor Wessels Amsterdam staat bekend als een onderneming waar je altijd bij iedereen kan binnenlopen. Wij houden van doorpakken, waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Dit vraagt om een zelfstandige werkhouding , uiteraard ondersteund door het team waarin je werkt.

KWA-Werken-bij-overleggen-en-bijeenkomsten.jpg

Overleggen en bijeenkomsten

Goede communicatie is de sleutel tot succes. Daarom hebben wij naast de standaard afdelings- en werkoverleggen ook een aantal centrale overleggen. Zo is ieder half jaar een uitvoeringsbetrokkenenoverleg waarin actuele onderwerpen worden besproken en een eindejaarsbijeenkomst waar het beleid voor het komende jaar wordt toegelicht. Om het onderling contact te versterken organiseren we ook elk jaar een aantal bedrijfsfeesten zoals een zomerbarbecue en een new years event.

20220318-KWA-7539.jpg

Ontwikkelingsgesprekken

Bij Kondor Wessels Amsterdam vinden we het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven; op de bijeenkomsten maar ook een-op-een. Naast een jaarlijks ontwikkelingsgesprek word je gedurende een jaar ook gecoacht door je leidinggevende. De rode draad bij het ontwikkelingsgesprek zijn de competenties die bij jouw functie horen. Deze competenties worden tijdens het gesprek beoordeeld en je krijgt advies of tips mee hoe deze verder te ontwikkelen. Natuurlijk is er ook ruimte voor je carrière- en opleidingswensen en andere onderwerpen die jij wilt bespreken.

KWA-Werken-bij-ontwikkelingsgesprekken.jpg

Persoonlijke ontwikkeling

Dat medewerkers zich blijven ontwikkelen is heel belangrijk voor ons als onderneming. Je krijgt de ruimte je verder in je functie te ontwikkelen of door te groeien naar een andere functie. Samen kijken we naar passende opleidingen of trainingen. Daarnaast worden, afhankelijk van je functie, regelmatig centrale trainingen en workshops georganiseerd. Denk hierbij aan de training Brain Based Safety: helder communiceren en omgaan met een schokkende gebeurtenis. Via de VolkerWessels Academy heb je toegang tot tal van opleidingen binnen jouw werkgebied.

Geïnteresseerd? neem contact met ons op
‘Probeer niet alleen succesvol te zijn, maar ook iemand van waarden’