icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 november 2021

Reputatiemonitor

VolkerWessels heeft volgens de beste reputatie van de vijftig grootste bouwbedrijven en twintig grootste installatiebedrijven van Nederland.

KW_PAUW.jpg

Het onderzoek is gehouden onder ruim zevenhonderd opdrachtgevers, architecten, adviseurs en onderaannemers in de bouwsector. VolkerWessels wordt in de sector het meest geassocieerd met innovatie en veiligheid. 

Kondor Wessels Amsterdam heeft als dochteronderneming van VolkerWessels aan dit mooie resultaat zeker een bijdrage geleverd. Zo waren wij als een van de eerste bouwbedrijven in Nederland gecertificeerd op trede 4 van de veiligheidsladder en laten we als binnenstedelijke bouwer dagelijks, in en rond Amsterdam, onze innovatieve skills zien. We blijven alert en innovatief en gaan in 2022 voor handhaving van dit mooie resultaat!

Bekijk artikel in Cobouw