icon-arrow-right
Home Kondor Wessels Amsterdam bv

Kondor Wessels Amsterdam bv

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
Kondor Wessels Amsterdam
statutair gevestigd te Amsterdam
KvK-nr: 33010690

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Bedrijfsinformatie

Kondor Wessels Amsterdam bv is een zelfstandige werkmaatschappij binnen het concern VolkerWessels. Met ca. 100 medewerkers realiseren wij in de randstad, met het accent op de Amsterdamse regio, de bollenstreek en de kop van Noord-Holland, woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra voor particulieren, bedrijven en institutionele beleggers.

Binnen VolkerWessels opereren wij in de markt als een zelfstandige onderneming en maken deel uit van een hecht intern netwerk. Dit netwerk is gebaseerd op interactie en samenwerking, zowel tussen de werkmaatschappijen van VolkerWessels onderling als met derden.

Wij opereren dicht bij de markt en hierdoor worden kansen benut op het gebied van kostenbesparing. Door de platte organisatiestructuur en direct aanspreekbare directie en medewerkers is de communicatie (zowel intern als extern) optimaal. Daarom kunnen wij u een concurrerende prijsaanbieding doen met een zeer strak tijdschema.

Kondor Wessels Amsterdam bv heeft met haar bijna 100-jarig bestaan de ervaring in huis om, vanaf het schetsontwerp met haar inbreng op gebied van initiaties en innovaties, tot een optimale prijs/kwaliteitsverhouding van een project te komen. Voor onze opdrachtgevers is dit veelal de reden om met Kondor Wessels Amsterdam bv als bouwteampartner samen te werken.

Ondanks de concurrerende prijsaanbieding en strak tijdschema zullen wij kwaliteit en veiligheid blijven waarborgen.

Kondor Wessels Amsterdam bv heeft ook een afdeling Renovatie en Onderhoud. Hierin voeren wij woningonderhoud uit voor veel Amsterdamse woningbouwverenigingen. Ook worden er renovatieprojecten uitgevoerd voor beheersmaatschappijen, woningbouwverenigingen en bedrijven.

Laatste projecten

Alle projecten
+