icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 februari 2018

Contracten getekend voor nieuwe projecten

AMSTERDAM - Elk einde is weer een nieuw begin. En in ons geval letterlijk! 2017 sloten we af met het tekenen van de aannemingscontracten van twee mooie projecten die we in 2018 starten: het GAK-gebouw en het Europahuis.   

GAK-gebouw

 

Aan het Bos en Lommerplantsoen werd in 1960 het ‘hoogtepunt in het oeuvre’ van de architect Ben Merkelbach. Het fungeerde jarenlang als Gemeentschappelijk Administratiekantoor (GAK/UWV). Sinds 2005 stond het pand leeg, maar daar is de laatste jaren verandering in gekomen. Inmiddels is het dé nieuwe hotspot van Amsterdam-West. Met een horecagelegenheid en twee zijvleugels die getransformeerd zijn tot appartementen is het bijna gereed. Kondor Wessels Amsterdam zorgt ervoor dat nu het middendeel wordt getransformeerd naar 120 hoogwaardige appartementen.

Contracten getekend

Europahuis

In het Europahuis aan de James Wattstraat in Amsterdam-Oost zijn voorbereidingen getroffen om te kunnen starten met de asbestsanering. De bouwlagen zijn leeggeruimd, op twee verdiepingen na: op de 9e en 10e verdieping zijn bedrijven gevestigd die in bedrijf blijven tijdens de werkzaamheden. Binnenkort informeren wij u hoe Kondor Wessels Amsterdam ervoor zorgt dat de overlast voor deze bedrijven beperkt blijft.

 

Kondor Wessels Amsterdam dankt de opdrachtgevers voor het vertrouwen.