icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juli 2018

Eerste steen door eerste kopers Amstelkwartier

Het AMSTELKWARTIER. Wie wil er nu niet wonen in dit mooie nieuwe stukje Amsterdam? In ieder geval Bram (5) en Mae (8)! Zij en hun ouders zijn officieel de eerste kopers. Op dinsdag 10 juli drukte Bram en Mae hun handen in vers cement. Eenmaal uitgehard zal dit plakkaat worden ingemetseld in de muur van de parkeergarage, grenzend aan de tuin.  

Amstelkwartier 4g

De feestelijke opening vond plaats onder ruime belangstelling van de kopers. Na een aftrap van zowel Joost Versluijs van Kondor Wessels Vastgoed als Otto van der Pluijm van Kondor Wessels Amsterdam is met het hele gezelschap een blik geworpen op de bouwlocatie. In totaal worden er drie blokken gebouwd.

Alle toekomstige bewoners droegen badges met de kleur van hun woonblok. Toegankelijk en leuk om zo je toekomstige buren te leren kennen!