icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 maart 2018

Kondor Wessels Amsterdam wint verzuimtrofee

Op de balie van Kondor Wessels Amsterdam prijkt een trofee met daarop Asterix. Het is de verzuimtrofee van onze regio VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West.

Verzuimtrofee

Jaarlijks wordt de wisseltrofee uitgereikt aan het bedrijf met de laagste verzuimcijfers. Bij Kondor Wessels Amsterdam bleek het verzuimcijfer het laagst in 2014 en 2015. In 2016 hadden onze collega’s van Boele & van Eesteren iets minder verzuim, maar Kondor Wessels Amsterdam heeft zich geweldig hersteld en mocht de trofee dit jaar weer in ontvangst nemen.

 

Het gemiddelde ziekteverzuimpercentage in 2017 ­– gemeten onder al onze bouw- en UTA-medewerkers – bedroeg slechts 1,77%. Het percentage ligt ruim onder het gemiddelde van de hele groep. Die bedroeg namelijk 3,55%.