icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 mei 2022

Start twee projecten

START | Het gebeurt niet vaak dat we op twee plekken tegelijk een project starten. In Holland Park Diemen en ook bij de Klimopweg in Amsterdam-Noord is dit wel het geval!

KWA-diemen_post_def.png

Holland Park Diemen is door de grote diversiteit in soorten woningen en gevelafwerkingen een bijzonder project. Tussen de woningen bevinden zich grachten, straatjes en groene binnentuinen. 

Het project wordt uitgevoerd in opdracht van Amvest. De realisatie is in handen van Bouwcombinatie Holland Park Diemen (Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam). De bouw wordt naar verwachting eind 2024 afgerond.

Ons project op de Klimopweg is een blikvanger door de hoge bouwdichtheid in combinatie met veel groen. Het project is ontworpen door de gerenommeerde Canadese architect Burton Hamfelt en wordt uitgevoerd door Bouwcombinatie Kondor Wessels Amsterdam en IBB Kondor. 

De bouw wordt naar verwachting halverwege 2024 afgerond.