icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 27 september 2017

Start bouw Dorpsveld Nes Noord in Schagen

SCHAGEN - Wethouder Jelle Beemsterboer heeft onder grote belangstelling de feestelijke handeling verricht voor de bouw van de laatste 29 woningen in Nes Noord (Schagen). De kopers konden een persoonlijke boodschap in een tijdscapsule plaatsen, die door de wethouder werd ingegraven. VolkerWessels Vastgoed sluit hiermee fase Dorpsveld af die in samenwerking met BPD Ontwikkeling BV is ontwikkeld. VolkerWessels onderneming Kondor Wessels Amsterdam is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze laatste fase.   Er worden 23 rijwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in prijs van € 214.500 t/m € 263.500 v.o.n. en hebben een gebruiksoppervlak van 123 tot 132 m². Door deze scherpe prijsstelling kan de koper aanspraak maken op de Nationale Hypotheek Garantie. Kenmerkend voor alle woningen zijn de metselwerkvlakken die deels uit zogenaamde klampmetselwerk bestaan.       Verder is er gestart met de bouw van zes ruime twee-onder-een-kap woningen met garage. Deze woningen liggen direct aan het water met een tuin van circa 10 meter op het zuidwesten. De prijs varieert van € 349.000 tot € 359.000,- v.o.n. met een gebruiksoppervlak van 137 tot 144 m². Door een flink aantal optiemogelijkheden hebben de kopers hun woning naar eigen keuze kunnen samenstellen.   Inmiddels wordt er gewerkt aan het volgende deelgebied van Nes Noord genaamd Waterveld. Hier komen circa 160 woningen waarvan de eerste circa 40 woningen in het eerste kwartaal van 2018 in verkoop gaan.  

test

Over Nes Noord

Nes Noord is een ontwikkeling van Vliedlande VOF, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed BV en BPD Ontwikkeling BV. Nes Noord wordt gekenmerkt door drie op zichzelf staande woongebieden en veel water. Dwars door de wijk loopt de Kreek. Het gebied in het zuiden, de Dorpsweide, is een open gebied met drie appartementsgebouwen. Het Dorpsveld ligt in het midden en heeft een meer aaneengesloten bebouwing. Aan de rand bevinden zich kavels voor eigen bouw. In het Dorpsveld komen in totaal circa 200 woningen. Ten noorden van de ontsluiting tussen de overweg Nes en de N241 komt het ruim opgezette Waterveld met onder andere twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

 

Voor meer informatie over het project Nes Noord of het woningaanbod kijk op www.schagennesnoord.nl 

 

Of neem contact op met VLIEG Makelaars in Schagen, telefoon 0224-29 64 41