icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Binnenstedelijk bouwen

Binnenstedelijk bouwen is bijzonder. We hebben uitdagingen die nergens hetzelfde zijn. Denk aan het verkeer. Fietsers fietsen altijd en overal. Voetgangers kunnen veilig langs ons bouwterrein wandelen. En de auto’s en vrachtwagens mogen niet te lang stil staan. Maar denk ook aan de omgeving. De omwonenden willen zo min mogelijk overlast van ons. Logisch. En bedrijven willen goed bereikbaar blijven.

Wij denken hier gewoon goed over na. We zoomen in op de locatie en stellen onszelf vragen als: Wat gaan we precies doen? Welk materieel hebben we daarvoor nodig? Wat zijn de risico’s voor de mensen die naar hun werk gaan, kinderen die naar school fietsen? En welke maatregelen moeten wij nemen zodat zij dat zorgeloos kunnen doen?

 

Anticiperen op veranderende omstandigheden is ons op het lijf geschreven. Als je het in de stad Amsterdam kan, kan je het overal.

 

Amsterdam